11 iulie 2024

Oratorica lansează cursuri de engleză speciale pentru lunile iulie și august

Cea mai fierbinte lună din an începe cu o nouă gamă de cursuri incendiare de engleză! În perioada 20 iunie - 15 iulie, Oratorica dă start înscrierilor la cursuri speciale. Participarea este posibilă doar o singură dată pe an, iar numărul de locuri este limitat! Aceste cursuri sunt concepute pentru toate categoriile de vârstă: copii, adolescenți și adulți, astfel, fiecare, de la mic la mare va putea studia engleza interactiv și cât mai eficient.

Ce oportunități găsești în această vară la Oratorica?

"Curs de inițiere în Engleză" (copii 6-7 ani)
Acest curs este conceput pentru cei mai mici și curioși elevi, cu vârsta de 6-7 ani. Cursul de inițiere în Engleză pentru copii la Oratorica le va oferi celor mici un start perfect pentru școală. Alfabetul, saluturile, numerele, culorile, animalele, emoțiile, sunt doar câteva subiecte ce le vor stăpâni copiii în doar 6 săptămâni. Cunoașterea englezei garantată, distracție și atmosferă prietenoasă asigurată!

Engleza pentru "Micii Exploratori" (copii 8-11 ani)
Dacă ai un copil cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani, dornic de a cunoaște și explora totul din jur, te asigurăm că nu se va plictisi la cursul Engleza pentru Micii Exploratori. Va învăța cum să se prezinte, ce se ascunde în ocean și cum funcționează sistemul solar, va merge la o vânătoare de comori și va studia vocabular util despre shopping, gadgeturi și multe altele. În 6 săptămâni, nu doar va cunoaște engleza, va dobândi încredere în sine și alte abilități esențiale pentru viitor.

"Real Life English" pentru adolescenți (12-17 ani)
Cum un adolescent să devină independent și să se poată descurca de sine stătător în orice colț al lumii? Cursul de vară Real Life English la Oratorica îi va oferi toate cunoștințele și abilitățile necesare. Va studia printr-un mod distractiv cum să comunice eficient în călătorii: la aeroport, la hotel, în oraș sau când merge la shopping. Va descoperi cum să folosească corect inteligența artificială, și tot ce trebuie să cunoască despre social media și educația financiară.

Mini Grupe de Engleză pentru adulți (3-5 persoane)
În urma numeroaselor solicitări, am deschis grupe mici de engleză, formate din 3-5 persoane, care vor oferi o experiență de învățare intensivă și personalizată. Într-un interval de 7 săptămâni, vei beneficia de lecții predate de profesori verificați și cu certificări internaționale, care știu cum să te motiveze. Cursurile Oratorica urmează metodologia Pearson, dezvoltată de experți în educație și acreditată la nivel mondial.

Grăbește-te să profiți de aceste oportunități unice! Vara trece cât ai clipi!

Află cum poți să te înscrii la cursurile de vară: 022 89-69-59;
Bălți: 030 00-10-10;
Viber/Whatsapp: 079-00-77-46.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 81
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Dacia, 23, et.5, of. 501 Tel.: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md